Näytetään tulokset 1–24 / 75

 • saunajää
  kide, menthol

  510 (sis. ALV)

  SAUNAKAUPAN oma saunajää on huurteisen viileä, voimakkaasti raikastava ja viilentävä saunatuoksu.

  Pieni kide riittää – huikea mentholin tuoksu ja intensiivinen viileän löylyn puraisu.

  Avaa hengitystiehyet, kylmä rentoutus ja jopa suihkussa jatkuva viilennys.

  Pakkauskoot: 15g ja 30g – tilauksesta myös isommat pakkauskoot, soita 044 980 6722
  Pakattuna suljettavaan kosteuden kestävään pussiin, ohjeiden kanssa.

  Saunajäätä reilusti varastossa joten toimitukset nopeita!

  JOULUTARJOUS osta 8 pussia, laitamme kaupalta yhden samaa kokoa kaupanpäälle!

 • Catteco
  Sheavoi

  14 (sis. ALV)

  Sheavoissa on ainutlaatuinen rasvahappokoostumus, joka rauhoittaa ja suojaa ihoa.
  Sheavoi kosteuttaa koko vartalosi ihon kasvoista kantapäihin – erinomainen myös huulivoiteena.
  Erittäin pehmeä, helposti levittyvä ja riittoisa voide. 50g.

  Muodostaa suojaavan ja hengittävän suojakalvon, pehmentää anturoita ja hoitaa haavat. Sopii myös lemmikin korvien hoitoon.

 • EUKALYPTUS löylytuoksu
  tiiviste 10ml

  6 (sis. ALV)

  Lisää tuoksua vesiastiaan, heitä kiukaalle ja nauti hyväntuoksuisista löylyistä. Tuoksussa kirpeän vihreitä lehviä ja lämmittäviä yrttejä. Saunahetken aromaattinen virkistäjä.

 • KOIVU
  löylytuoksu 400ml

  5 (sis. ALV)

  Lisää tuoksua vesiastiaan, heitä kiukaalle ja nauti hyväntuoksuisista löylyistä. Tuoksussa alkukesän vehreyttä ja vastasidotun vihdan tuoreita aromeja.

 • KOIVU löylytuoksu
  tiiviste 10ml

  6 (sis. ALV)

  Lisää tuoksua vesiastiaan, heitä kiukaalle ja nauti hyväntuoksuisista löylyistä. Tuoksussa alkukesän ja vastasidotun vihdan aromeita. Saunahetken aromaattinen virkistäjä.

 • LAPINMARJA löylytuoksu
  tiiviste 10ml

  6 (sis. ALV)

  Lisää tuoksua vesiastiaan, heitä kiukaalle ja nauti hyväntuoksuisista löylyistä. Tuoksussa raikkaita yöttömän yön kypsyttämiä Lapin marjoja ja tunturiluontoa.

 • METSÄ
  löylytuoksu 400ml

  5 (sis. ALV)

  Lisää tuoksua vesiastiaan, heitä kiukaalle ja nauti hyväntuoksuisista löylyistä. Metsä tuoksuu neulasille, sammalikolle, mustikan varvuille ja vastapilkotuille saunapuille

 • METSÄ löylytuoksu
  tiiviste 10ml

  6 (sis. ALV)

  Lisää tuoksua vesiastiaan, heitä kiukaalle ja nauti hyväntuoksuisista löylyistä. Tuoksussa kirpeän vihreitä lehviä ja lämmittäviä yrttejä. Saunahetken aromaattinen virkistäjä.

 • METSÄMÄNTY löylytuoksu
  tiiviste 10ml

  6 (sis. ALV)

  Lisää tuoksua vesiastiaan, heitä kiukaalle ja nauti hyväntuoksuisista löylyistä. Tuoksussa männynneulasia ja pihkaa ryyditettynä auringossa paahtuneilla rosmariinilla ja laventelilla.

 • Rento koivupalasaippua

  9 (sis. ALV)

  Rento tuoteperheen palasaippua, aitoa koivua mukana.

  Hyvin vaahtoava ja hellästi pesevä saippua, joka huuhtoutuu hyvin pois myös viileämmässä vedessä, joten se sopii loistavasti käytettäväksi mökkisaunassakin.

 • SITRUS löylytuoksu
  tiiviste 10ml

  6 (sis. ALV)

  Lisää tuoksua vesiastiaan, heitä kiukaalle ja nauti hyväntuoksuisista löylyistä. Tuoksussa lempeän kirpeä kypsien sitrushedelmien kimara. Saunahetken aromaattinen virkistäjä.

 • Sola
  Sissisalva

  18 (sis. ALV)

  Tervaa ja pihkaa sisältäv ensiapusalva mihin vaan.

  Tiivis kierteillä oleva peltirasia, tuote pysyy puhtaana.

 • Sola saippua
  Elämänvoima

  7 (sis. ALV)

  Tämä saippua kunnioittaa aurinkoa, sen henkeä, lempeyttä ja hyväntuulisuutta. Kesä- ja talvipäivänseisausten aikaan juhlittiin aurinkoa, elämän tuojaa. Päivätär oli suomalaisessa muinaisuskossa auringon ja päivän jumalatar, jonka voi nähdä taivaalla kehräämässä kultaista lankaa. Muskatellan, pelargonian, palmaroosan ja appelsiinin eteerisiä öljyjä sisältävä oranssi- keltainen ja röhelöpintainen Sola saippua Elämänvoima, jossa on ihana kukkainen tuoksu. Eläväisen värinsä tämä…

 • Sola saippua
  Hamppu&Teepuu

  7 (sis. ALV)

  Hamppu on Suomen ensimmäisiä viljelykasveja ja suomalaiset ovat olleet hampun käsittelyssä kekseliäitä ja osaavia. ”Hei hei hamppuja, pitkiä lauhkeita liinoja!” huudettiin laskiaismäessä kun toivottiin hyvää hamppusatoa. Sola saippua Hamppu&Teepuu sisältää suomalaista luomukasvatettua piparminttua, piparmintun, teepuun ja inkiväärin eteerisiä öljyjä ja runsaasti luomuhamppuöljyä. Paino 60g.   Muut tuoksut ja kosmetiikka tuotteet.

 • Sola saippua
  Hillan Hurma

  7 (sis. ALV)

  Suomen kesän yöttömät yöt kypsyttävät soidemme tavoitellun aarteen. Hilla, lakka, suomuurain tai valokki on monilla nimillä tunnettu keltaisen pilven muotoinen aromikas marjamme. Marjan koosta näkee kuka hillan on pölyttänyt. Hyttysen tai pienen kovakuoriaisen pölytyksestä syntyy pieniä yksi- tai kaksiosaisia lakkoja ja suuremmat marjat ovat kimalaisten työn jälkeä. Vuodesta toiseen sitkeät kerääjät kiertävät rämeitä ja nevoja…

 • Sola saippua
  Kanerva&Hunaja

  7 (sis. ALV)

  Kanerva, hunaja ja kaura ovat kaikki perinteisiä suomalaisia luonnonantimia. Kansantiedon mukaan kanerva rauhoittaa ja viilentää ja sitä onkin käytetty huonounisuuteen ja ajatusten liikavilkkauteen. Hunajalla on hoidettu niin Kleopatran ihoa kuin Väinämöisen polveakin. Sola saippua Kanerva&Hunaja sisältää suomalaista luomukauraa, kanervan kukkia, paljon hunajaa ja mehiläisvahaa. Salvia- ja luomuappelsiiniöljyt lisäävät siihen rauhoittavan tuoksun ja kansantiedon mukaan ne…

 • Sola saippua
  Korvenisäntä

  7 (sis. ALV)

  Tapio on Suomen metsien suojelija, sen pitkäpartainen ja sammalviittainen kuningas. Hän hallitsee ja hoitaa metsää ja sen eläimiä. Tapion vaimo on Mielikki, metsän emäntä, ja metsän kauneuden lähde. Tapion läsnäolon voit aistia kulkiessasi metsässä. Kesällä metsän vihreys ja eläinten äänet voimaannuttavat ihmisen elämää. Talvella metsä on valkoinen ja unisen hiljainen. Pakkaspäivänä auringon paistaessa metsä on…

 • Sola saippua
  Laventelinlaulu

  7 (sis. ALV)

  Laventeli on yrtti, jota kasvatetaan ympäri maailman sen tuoksuvien kukkien ja eteeristen öljyjen takia. Laventelin tuoksu vähentää mielen kireyttä ja parantaa unta. Laventeliin onkin luotettu ikiajat hajusteissa, mausteena ja koristeena, mutta erityisen pitkä historia sillä on saippuoiden valmistamisessa. Laventelin latinankielinen nimi tuleekin peseytymistä tai kylpemistä tarkoittavasta verbistä lavare. Laventelin laulu rauhoittaa aisteja ja ihoa! Paino 60g….

 • Sola saippua
  Lempi Lemmen

  7 (sis. ALV)

  Lempi on rakkaus, kauneus, viehätys ja toivo. Halajaminen ja syleileminen, suloisuus ja hellyys. Lemmen on uskottu olevan kuin ihmistä ympäröivä taikavoima, eikä ulkonäkö, rikkaus tai muu maallinen ole siihen vaikuttanut. Lempeä kaipaavat turvautuivat lemmennostatukseen loitsuin ja rituaalein. Niitä voitiin käyttää niin heilojen houkutteluun, kuin uskottomuuden torjumiseen tai naimahalujen herättelyynkin. Sola saippua Lempi Lemmen on saanut innoituksensa…

 • Sola saippua
  Metsäntaika

  7 (sis. ALV)

  Metsän kaikki vuodenajat ovat taianomaisia. Kullakin vuodenajalla on omat tuoksunsa, värinsä ja äänensä. Mäntyjen kullanpunaisina hehkuvat rungot laskevan syysauringon valossa ja talven uninen hiljaisuus. Kevään uutta elämää hehkuva huumaava voima, kun tuuli soittelee koivun valkoista tuohta ja rapistelee vanhan kerroksen pois uuden tieltä, kuten käärme luo nahkansa. Vanha kansa puhui koivusta metsäluonnon äitinä koska sillä…

 • Sola saippua
  Pakurin Mahti

  7 (sis. ALV)

  Tuuli kuljetti pakkasen halkaiseman koivun tuohen alle vieraan itiön asumaan. Ajan myötä nousi tummanpuhuvia lohkeilevia mykeröitä puun kylkeen. Koivu oli saanut kyljelleen pakurin. Pakuria on sen monien hyvien puolien ansiosta käytetty kansanparannuksessa apuna moneen vaivaan jo 1500-luvulta asti. Pakuri on vahva antioksidantti ja sen sisältämä koivuhartsi eli betuliini tuhoaa bakteereja. Hennon vihreä ja havumetsältä tuoksuva…

 • Ale!

  TERVA löylytuoksu
  tiiviste 10ml

  5 (sis. ALV)

  Lisää tuoksua vesiastiaan, heitä kiukaalle ja nauti hyväntuoksuisista löylyistä.

  Tuoksussa lämpenevän saunan savua ja mökkirannan soutuvene. Saunahetken aromaattinen virkistäjä.

 • Tervaskanto
  Pihkavoide

  30 (sis. ALV)

  Pihka-Pekka on uudistunut! Perinteisellä Lappilaisella menetelmällä, mutta uudella reseptillä on luotu koko perheen SOS salva. Kuusenpihka (17%) hoitaa ja uudistaa ihoa. Kaura-, hampunsiemen- ja kookosöljy kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Salva pehmittää kovettuneet, kuivat ja halkeilevat kantapäät. Ihanteellinen kynsinauhoille.
  Soveltuu myös ongelmaisen, psoriaattisen, atooppisen ja akneihonhoitoon. Salva auttaa tukemaan ihon normaalia terveyttä.
  Luonnonmukainen ja biohajoava. Ei sisällä ihoa ärsyttäviä lisäaineita. Pakattu helppokäyttöiseen tuubiin.

  HUOM! Ei sovellu hartsiallergikoille

  Pihkavoide on erittäin riittoisaa, jo pieni pisara riittää isollekin alueelle. Säilytys huoneenlämmössä.

  Pihkavoiteella on myös niin sanottu vetovaikutus eli laastariin laitettuna se nostaa noin vuorokaudessa tikun kivuttomasti pois ihosta.

  Pakkauskoko: 30ml

  Ainesosat
  Kuusenpihka (n. 17 %), auringonkukkaöljy, kookosöljy, mehiläisvaha, lanolin, hamppuöljy, kauraöljy.

 • Tuoksukynttilä Ruusu

  9 (sis. ALV)

  Rikas ruusuinen tuoksu ja aitp takan paloääni kynttilää poltettaessa.
  Paloaika 34 h. Hurmaavan ihana tuoksukynttilä itselle taikka lahjaksi