saunajää
kide, menthol

512 (sis. ALV)

SAUNAKAUPAN oma pakkaama saunajää on huurteisen viileä, voimakkaasti raikastava ja viilentävä saunatuoksu.

Pieni kide riittää – huikea mentholin tuoksu ja intensiivinen viileän löylyn puraisu.

Avaa hengitystiehyet, kylmä rentoutus ja jopa suihkussa jatkuva viilennys.

Pakkauskoot: 15g ja 30g sekä suljettava lasipurkki jossa 30g saunajäätä
Tilauksesta myös isommat pakkauskoot, soita 044 980 6722

Pakattuna suljettavaan kosteuden kestävään pussiin tai purkkiin, ohjeiden kanssa.

Saunajäätä reilusti varastossa joten toimitukset nopeita!

UUTUUS, uusi ihana lasipurkki joka sisältää 30g saunajäätä, helppo käyttää kosteinkin käsin! purkille sitten helppo tilata täyttöpussit.

Turvallinen Suomalainen verkkokauppa

  • Oikein-merkki Visma Pay maksupalvelu
  • Oikein-merkki Matkahuollon toimitus
  • Oikein-merkki Toimitukset Hyvinkään varastosta
Tuotetunnus (SKU): saunaice Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Saunakaupan oma pakkaama saunajää puraisee sopivasti, viilentää ja rentouttaa. Saunajäällä saat saunomiseen uuden tunteen ja tuoksun – huikean raikasta.

Saunatuoksuna saunajää on erikoisuus ja kokemuksena mielenkiintoinen. Menthol kide valmistetaan uuttamalla Mentha Arvensijsen lehdista jonka minttuöljystä pakastusprosessilla syntyy jääkiteitä.

Pieni noin 0,5 cm kide asetetaan lusikalla kiukaalle kivien päälle, tai lisätään kiuaskuppiin veden kera ja heitetään löylyä normaaliin tapaan kiukaalle.

Mukavan, hitaammin saunaan leviävän tuoksun saat, kun laitat pari pientä hilettä vedellä täytettyyn kiuaskuppiin/saunaveneeseen.

Saunakaupan saunajää on riittoisaa, sillä kide on kevyttä ja sitä tarvitaan vain pieni murunen – pussista riittää moneen huikean viileään saunahetkeen.
Mehän pakkaamme saunajäät itse! joten pussit aina reiluja sekä tuoteen laatu huippuluokkaa.

 

HUOM! ei suoraan sähkökiukaan vastuksille – kide saattaa leimahtaa, sillä se on valmistettu eteerisestä minttuöljystä!
Älä laita löylykiuluun veden sekaan, sillä kide ei liukene viileään veteen!

 


Saunajää höyrystyy veden mukana kivillä ja vapauttaa ilmaan huikean raikasta mentholin tuoksua ja saa aikaan viileän ilman puraisun, mikä on hauska kontrasti kuumalle löylylle. Kiteitä voi käsitellä kuivin käsin, kosteisiin käsiin kiteistä irtoaa mentholia, joka viilentää voimakkaasti. Saunassa käsistä iholle joutunut menthol saa aikaan erikoisen polttavan-viilentävän vaikutuksen.

Turvallisinta on käsitellä kiteitä saunassa esim. lusikalla, jottei tuotetta liukene käsiin jota kun hieraisee vaikka silmiin niin tunne sama kuin Chilisillä käsillä hierastessa.
Säilytetään mukana toimitettavassa suljettavassa pussissa, ei lasten käsiin!

Samaa mentholia on myös erilaisissa jäägeeleissä ja lääkevoiteissa, joita käytetään esim. lihasvammoissa.

Saunajää on myös vahva hengitysteiden avaaja – sopii flunssakauteen. Höyryhengityskupin saa tehtyä laittamalla kahvikupin pohjalle ja kaatamalla tulikuumaa vettä päällä, vaihtamalla kuuman veden monin tunnin ajan 1 kide antaa höyryhengityskupin ilon.

Käytä varovasti, aloita saunassa pienellä määrällä esim. yksi pieni kide n. 0,5 cm ja lisää sitten oman mieltymyksen mukaisesti lisää.

 


Huom! Iholle joutuessaan saunajää aiheuttaa erikoisen intensiivisen kylmän tunteen ja lisää myös verenkiertoa ko. alueella. Tästä ei aiheudu vaaraa iholle, tunne häviää hetken kuluttua.

Sisältö 100% Menthol kide valmistetaan uuttamalla Mentha Arvensisken lehdistä, jonka minttuöljystä pakastusprosessilla syntyy jääkiteitä. Luonnontuote 100%.

saunaice.eu
saunajää.fi

pakkauskoko

15 g, 30 g, 30 g lasipurkissa