Ale!

Tulipata

249 (sis. ALV)

Ajaton Tulipata soveltuu hyvin niin mökille kuin kaupunki miljööseenkin. Laaja valikoima lisävarusteita inspiroi käyttämään Tulipataa mahdollisimman usein ja monipuolisesti.
Helppo viedä mukana mökille taikka ottaa reissuun mukaan.

Kauttamme saa myös lisävarusteita tulipata 60 malliin sekä Espegardin kaikki muutkin tuotteet saatavilta kauttamme. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Turvallinen Suomalainen verkkokauppa

  • Oikein-merkki Visma Pay maksupalvelu
  • Oikein-merkki Matkahuollon toimitus
  • Oikein-merkki Toimitukset Hyvinkään varastosta
Tuotetunnus (SKU): espegard_tulipata60 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Ajaton Tulipata soveltuu hyvin niin mökille kuin kaupunki miljööseenkin. Laaja valikoima lisävarusteita inspiroi käyttämään Tulipataa mahdollisimman usein ja monipuolisesti.

Pata on valmistettu emaloidusta teräksestä. Sen korkeutta on helppo säätää. Jalat on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä . Jalkojen säätömahdollisuuden ansiosta, Tulipata on aina tuke- vasti pystyssä alustasta riippumatta. Tulipata 60 on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla grilliritilällä, ripustusketjulla kahvipannulle sekä tuhkankerääjällä.

Tulipataan on saatavilla runsaasti lisätarvikkeita ruuanvalmistukseen, säilytykseen sekä lisämään sen käyttöturvallisuutta.
Korkeus: 180 cm / Ø 60 cm. Paino 21 kg.

Oletko intohimoinen ruuanlaittaja vai haluatko ehkä nauttia avotulen lämmöstä kirpeänä pakkaspäivänä tai kesällä? Jos vastasit kyllä, niin Tulipata antaa sinulle juuri näitä kokemuksia ja tekee arjestakin vähän parempaa. Tulipata 60 on muotoilultaan tyylikäs ja ajaton. Saatavilla monta mielenkiintoista lisätarviketta esimer- kiksi valurautainen vohvelirauta tai popcornpata.

Saatat myös pitää...