Eräkärry, Suomessa kehitetty ja valmistettu.

Eräkärry
Eräkärry

ERÄKÄRRY

rennosti.com kuuntelee asiakkaita ja etsii ratkaisuja, sauna saatiin metsään, mutta tarvitsee Eräkärryä muutenkin. Hämeenlinnalaisen Arto Niemelän vuodesta 2011 kehittämä ja valmistama Eräkärry on pitkällisen testauksen tulos. Arton opastuksella ja sitten itseksemme menimme metsään ja suoritimme testit jotka vakuuttivat meidät tuotteen toimivuudesta, nyt kulkee kevyesti sauna lauteineenkin yksin metsään. Eräkärryn painosuhde on sellainen että 30% painosta tuntuu vetäjässä ja lopun kantaa kärry, yhdellä pyörällä kulkee maastossa kuin maastossa. Arto julkaisi blogissa Eräkärryn hyötysuhteesta testi tulokset:
Mittasin tänään eräkärryn todellisia kuormapainoja. Mittaus suoritettiin niin että 3 kärryyn pakattiin 25,4 kg tavaraa Rinkka, makuualusta ja -pussi lisäksi teltta. Mies punnittiin ensin henkilövaakalla ja sitten puettiin kärry ilman tavaroita jolloin saatiin kärryn kuivapaino kärry puettuna. Sitten lastattiin tavarat ja punnittiin mies ja tavarat ja erotuksena saatiin paino olkapäille. Kärryt punnittin matkalaukkuvaakalla.
  • 16" pyörä tavallisella levyllä tyhjä paino 6,2 kg kuorman kanssa 12.9 kg Kärryn paino 13 kg Kuorma 25,4 kg
  • 20" pyörä tavallisella levyllä tyhjä paino 5,9 kg kuorman kanssa 13,9 kg kärryn paino 13,5 kg Kuorma 25,4 kg
Hyötysuhde on aika mahtava Valmistajan antamat tiedot
Lokakuussa, 2017 otimme Eräkärryn myyntiin myös omana tuotteena, valikoimassa:
  • 16" joka sopii alle 170cm vetäjälle, kärryn paino 13kg
  • 20" yli 170cm vetäjälle, kärryn paino 13,5kg
Eräkärryt myydään aina testattuna ja mukana työkalut tuotteen säätämiseksi itselle sopivaksi. Tuotteen saa kätevästi kasaan pikalukitteisen aisan taittamalla ja halutessaan renkaankin voi nopeasti irroittaa, näin se mahtuu mukavasti rinkan tms. kanssa kuljetukseen. Tässä kuva lukituksesta:            
VIDEOITA KÄYTÖSTÄ:
  Näin se kulkee maastoon: [kad_youtube url="https://youtu.be/YGh_M_MAn-s" ]
Näin se on pakattu ja yhden hengen käsiteltävissä: [kad_youtube url="https://youtu.be/Ut1TgUWcaao" ]
 
595.00 (sis. ALV) Valitse vaihtoehdoista