Rennosti.com telttasaunat, oma maahantuonti ja toimitus omasta varastosta, edullisesti kotiin toimitettuna. Verkkokaupassamme teet ostokset turvallisesti tutuilla maksutavoilla, kaikilla tuotteilla vuoden takuu.

Yhteystiedot myyntiin: asiakaspalvelu@rennosti.com ja puhelimitse 044 980 6722

– OIKEA LEVEÄ OVI KAHVALLA – 100% PALOSUOJATTU – UPEAN NÄKÖINEN JA HELPPO KOOTA –

ESITTELY

Maahantuomamme saunateltat ja ympärivuotiset teltat ovat kehitetty Siperiassa toiminnoiltaan ja turvallisuudeltaan sopimaan juuri pohjoisen ilmastoon.
Telttaa on kuitenkin kehitetty perinteisestä, esimerkkinä kokoamista nopeuttavat vetoketjukanavat pujottelujen sijaan sekä oikea ovi josta miellyttävä kulkea.
Sauno missä haluat – koska haluat, tai telttaile jopa 50 asteen pakkasessa.

Oikeasti mobiili

Perusmallin saunateltta 3-4 henkilölle pakataan ainoastaan yhteen kassiin, joka ei ole iso. Kokonaispaino kiukaan kanssa keveimmillään n. 19 kg (teltta 5kg ja kiuas 14kg) ja mukana aina kunnon kantokassit.

Nopeasti saunomaan

10-20min ja teltta on pystyssä sekä tulipesä asennettu.
Puolen tunnin lämmityksen jälkeen on kaikki valmiina saunomiselle.

Turvallinen ja varma

Kangas on 100% palosuojattu ja siksi kestää hyvin lämpöä sekä kipinöitä. Tulipesät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tulipesät on myös varustettu turvaovella ja lämpö- sekä kipinäsuojilla. Tulipesän korvausilmasta huolehdittu omalla aukollaan teltassa joka varmistaa hyvän palamisen.

Rennosti-10 lisäteltta
Rennosti-10 lisäteltta

Rennosti-10 lisäteltta

Siperian tehtaan väellä pakkasta riittänyt tänä talvena, liekö tällä vaikutusta mutta nyt saatavana 10 -malliin lisäteltta. Lisäteltta tulee koko teltan päälle jättäen väliin ilmaa eristeeksi, lisäksi eteen tulee metrin syvyinen pukuhuone joka lämpiää saunan lämmöllä. Ovi teltasta tuttu ja piipun läpivienti RST-levyllä sekä sulkuläpällä. Tehdas kertoo 10-mallin ongelmattomaksi käyttölämpötilaksi lisäkatolla -30c° ! kokemuksesta toimii kylmemmässäkin. Ominaisuuksia
 • Koko koottuna 300cm x 190cm x 190cm (L x W x H)
 • Paino 5kg
 • 1kpl piipunläpivienti
 
329.00 (sis. ALV) Valitse vaihtoehdoista
Rennosti-10, pakettitarjous
Rennosti-10, pakettitarjous
  Rennosti-10 pakettitarjous generaattori, eli valitse haluamasi kokonaisuus niin näet sille normaalin sekä paketti hinnan. Paketti hinta edellyttää vähintään teltan ja lauteiden valintaa, silloin valitset vesivaraajaan "ei". Halutessasi lisätietoja valinnoista niin valitse otsikko ja saat tuote sivun auki. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään jos menee sormi suuhun.
Altai-kiuas sisältyy hintaan. Rennosti-10 on todellinen kannettava sauna jonka, saat nopeasti yksinkin pystyyn, keveytensä puolesta sen kantaa pidemmällekin (kts. kuvista kantamuksina sauna, lauteet ja kiuas). Koko teltta runkoineen kulkee kassissa jonka koko on 60 * 30 * 30 cm, painoa on 5kg. Rennosti-10 ikkunallisessa versiossa on 3kpl 35cm x 70cm ikkunoita eri seinillä, ihaile auringonlaskua tai maisemia, luonnossa liikkujille oiva passipaikka. Kaikki ikkunat sisältävät verhot, jos vaikka kaupunkiin haluaa saunomaan. Ikkunaton malli on myös valoisa eikä niin umpinainen kuin luulisi. Telttasaunan kasaat vartissa ja toisessa vartissa se on myös lämmin. Teltassa on tilaa 3-4 henkilölle. Teltan mitat:
 • Pituus 188 cm.
 • Leveys 188 cm.
 • Korkeus teltan keskellä 195 cm
 • Pystytys 10 min.
Kuljetus koko:
 • Telttalaukku, kangas ja runko.,- 5 kg, 60 * 30 * 30 cm
Käytetyt materiaalit:   Runko  - aluminum tube  Ø 13 mm. D16T alloy. Oven runko  - aluminum tube  Ø 10 mm. D16T alloy. Kangas  - Fabric Oxford 240D. Water resistant at least 2000 PU.
Tässä vaihtoehdot pakettiin, niiden painovaikutus seuraava:
 • Teltta, Altai kiuas = 19kg
 • Teltta, Altai kiuas ja vesivaaja = 22kg
 • Teltta, Altai kiuas ja suomilaude = 30kg
 • Teltta, Altai kiuas, suomilaude  ja vesivaraaja = 33kg
  Värivaihtoehdot: [columns] [span4] Vaalea, metsä         [/span4][span4] Maastoväri, vihreä 0-kamo [/span4][/columns]   Lisävarusteet: [columns][span4] Vesivaraaja, peruskokoonpano             [/span4][span4] Vesivaraaja, Altai erikoispiipulla (matalampi)             [/span4] [span4] Suomi laude, perusosa perusosa           [/span4][/columns]
865.001,095.00 (sis. ALV) Valitse vaihtoehdoista
rennosti-10, saunateltta ja kiuas
rennosti-10, saunateltta ja kiuas
rennosti-10 on todellinen kannettava sauna jonka saat nopeasti yksinkin pystyyn, keveytensä puolesta sen kantaa pidemmällekin. Koko teltta runkoineen kulkee kassissa jonka koko on 60 * 30 * 30 cm, painoa on 5kg. Tulipesäksi suosittelemme Altai tulipesää, tehoa riittää varmasti ja teltassa sijoittelu on tehty Altain kiukaan piipunlähdölle sopivaksi, Midi kiuas tulee noin 30cm lähemmäksi ovea. Altai kiukaan kanssa kokonaisuus painaa 19kg. Altai on vielä siitä erikoinen että et tarvitse kiuaskiviä, mahtavat löylyt takaa tulipesään rakennettu höyrytin jota ei kuitenkaan pidä sekoittaa höyrysaunaan. Altai kiukaassa voi kyllä käytää kiviä ja tähän on tulossa myös lisävaruste, kivikori. Tällä saunalla pääset nopeasti saunomaan, saunan kasaat vartissa ja toisessa vartissa se on myös lämmin. Teltassa on tilaa 3-4 henkilölle. Saunasta löytyy myös malli ikkunalla, jos haluat löylyissä nauttia vaikkapa auringonlaskusta.
Tuotteen mitat:
 • Pituus 188 cm.
 • Leveys 188 cm.
 • Korkeus teltan keskellä 195 cm
 • Pystytys 10 min.
Kuljetus koko:
 • Telttalaukku, kangas ja runko.,- 5 kg, 60 * 30 * 30 cm
  Käytetyt materiaalit:   Runko  - aluminum tube  Ø 13 mm. D16T alloy. Oven runko  - aluminum tube  Ø 10 mm. D16T alloy. Kangas  - Fabric Oxford 240D. Water resistant at least 2000 PU.
Tehtaan pystytys video: [kad_youtube url="https://youtu.be/iCvxLasY2wY" ]   Rennosti.com saunapaketin purkuvideo: [kad_youtube url="https://youtu.be/L3MJ_HtmSS4" ]  
  Valitse väri ja tulipesä valikosta, väri voi hiukan vaihdella erä kohtaisesti. [columns] [span3] Vaalea,metsä     [/span3][span3] Maastokuvio 0-kamo [/span3][span3] Altai tulipesä Altai [/span3][span3] Midi tulipesä mediana [/span3][/columns]
 
685.00725.00 (sis. ALV) Valitse vaihtoehdoista
rennosti-10, ikkunoilla ja kiukaalla!
rennosti-10, ikkunoilla ja kiukaalla!
Kiuas sisältyy hintaan. Rennosti-10 on todellinen kannettava sauna jonka saat nopeasti yksinkin pystyyn, keveytensä puolesta sen kantaa pidemmällekin (kts. kuvista kantamuksina sauna, lauteet ja kiuas). Koko teltta runkoineen kulkee kassissa jonka koko on 60 * 30 * 30 cm, painoa on 5kg. Rennosti-10 ikkunallisessa versiossa on nyt kolme 35cm x 70cm ikkunaa (puolen seinän ikkunoita tilauksesta) eri seinillä, ihaile auringonlaskua tai maisemia, luonnossa liikkujille oiva passipaikka. Kolmen ikkunan versio on omaa suunnitteluamme, verhot vakiovaruste jos vaikka kaupunkiin haluaa saunomaan, voit aina avata sen ikkunan missä on nähtävää. Tulipesäksi suosittelemme Altai tulipesää, tehoa riittää varmasti ja teltassa sijoittelu on tehty Altain kiukaan piipunlähdölle sopivaksi, Midi kiuas tulee noin 30cm lähemmäksi ovea. Altai kiukaan kanssa kokonaisuus painaa 19kg. Altai on vielä siitä erikoinen että et tarvitse kiuaskiviä, mahtavat löylyt takaa tulipesään rakennettu höyrytin jota ei kuitenkaan pidä sekoittaa höyrysaunaan. Altai kiukaassa voi kyllä käytää kiviä ja tähän on tulossa myös lisävaruste, kivikori. Tällä saunalla pääset nopeasti saunomaan, saunan kasaat vartissa ja toisessa vartissa se on myös lämmin. Teltassa on tilaa 3-4 henkilölle.
Tuotteen mitat:
 • Pituus 188 cm.
 • Leveys 188 cm.
 • Korkeus teltan keskellä 195 cm
 • Pystytys 10 min.
Kuljetus koko:
 • Telttalaukku, kangas ja runko.,- 5 kg, 60 * 30 * 30 cm
  Käytetyt materiaalit:   Runko  - aluminum tube  Ø 13 mm. D16T alloy. Oven runko  - aluminum tube  Ø 10 mm. D16T alloy. Kangas  - Fabric Oxford 240D. Water resistant at least 2000 PU.
Tehtaan pystytys video, jossa myös ikkuna esitelty. [kad_youtube url="https://youtu.be/iCvxLasY2wY" ]   Rennosti.com saunatelttapaketin purkuvideo: [kad_youtube url="https://youtu.be/L3MJ_HtmSS4" ]    
  Valitse väri ja tulipesä valikosta, väri voi hiukan vaihdella erä kohtaisesti. [columns] [span3] Vaalea, metsä     [/span3][span3] Maastoväri, vihreä 0-kamo [/span3][span3] Altai tulipesä Altai [/span3][span3] Midi tulipesä mediana [/span3][/columns]
 
755.00795.00 (sis. ALV) Valitse vaihtoehdoista
rennosti-4, teltta ja kiuas
rennosti-4, teltta ja kiuas
Kiuas sisältyy hintaan. Rennosti-4 ei ole vain sauna, irrotettavan väliseinä ja ylimääräinen savupiipun paikka mahdollistavat että telttaa voidaan käyttää majoitukseen, metsästysmajana, isona saunana (jopa 10 henkeä) tai saunana reilulla pesu- tai pukuhuoneella, mihin ikinä tarvitsetkin lämmintä ja mukavaa tilaa. Tässä mallissa saat vielä ensimmäisen huoneen seinän auki ja halutessasi katokseksi! eli noin 2m x 2m osa seinää aukeaa kokonaan tai puoliksi (KTS. VIDEO). Rennosti-4 sisältää myös ikkunat noin 35cm x 70cm jälkimmäisen huoneen molemmilla sivuilla, ikkunoissa vakiona verhot. Ikkunoista myös tilattavissa monia vaihtoehtoa, ota yhteyttä niin kerromme lisää. Extra ikkuna valittavissa nyt suoraan, kuvissa näkyvä 100cm x 110cm ikkuna verholla vain 105€! Mahtava näkymä kaikille lauteella istujille, ikkuna siis heti väliovesta käydessä oikealla. Kiukaaksi suosittelemme useasti viileämmässä käytössä hiukan tehokkaampaa Midiä ja vähäisessä talvi käytössä Altai kiuasta. Tehdas ilmoittaa -15 astetta olevan mukavuusraja, tätä voidaan parantaa lisävrusteena myytävällä lisäkatolla sekä kiuas valinnalla. Kaikki tuotteet on kehitetty Siperiassa ja ne on täysin sovitettu pohjoismaiseen ilmastoon ja luonnonoloihin. Kangas ja ikkunat kestävät käsittelyä myös pakkasessa ja puhtaanapito on helppoa. Teltta on helppo kuljettaa mukana tulevassa kassissa, pystytys vie noin 20min. Tuotteen mitat:
 • Pituus 400 cm.
 • Leveys 210 cm.
 • Pinta-ala 8.4 m2
 • Korkeus teltan keskellä 195 cm
 • Pystytys 20 min.
Kuljetus koko:
 • Telttalaukku, kangas ja runko.,- 10 kg, 105 * 30 * 30 cm.
Käytetyt materiaalit:   karkast4   Runko  - aluminum tube  Ø 13 mm. D16T alloy. Oven runko  - aluminum tube  Ø 10 mm. D16T alloy. Kangas  - Fabric Oxford 240D. Water resistant at least 2000 PU.
VIDEOITA TUOTTEESTA: [kad_youtube url="https://youtu.be/Q1GSGMS1vNc" ]   [kad_youtube url="https://youtu.be/er8cPUyLC44" ]   [kad_youtube url="https://youtu.be/IQckAeN0QQE" ]   Valitse väri ja tulipesä valikosta, väri voi hiukan vaihdella erä kohtaisesti. [columns] [span3] Vaalea, tumma kuvionti Vaalea_kangas       [/span3][span3] Maastoväri, vihreä 0-kamo [/span3][span3] Altai tulipesä Altai [/span3][span3] Midi tulipesä midi [/span3][/columns]
 Muista myös lisävarusteet:  TÄSTÄ LISÄVARUSTEISIIN
1,245.001,400.00 (sis. ALV) Valitse vaihtoehdoista
rennosti-3, teltta ja kiuas
rennosti-3, teltta ja kiuas
Kiuas sisältyy hintaan. Rennosti-3 ei ole vain sauna, irrotettavan väliseinä ja ylimääräinen savupiipun paikka mahdollistavat että telttaa voidaan käyttää majoitukseen, metsästysmajana, isona saunana tai saunana pukuhuoneella, mihin ikinä tarvitsetkin lämmintä ja mukavaa tilaa. Väliseinä on vetoketjulla avattavissa ja säilytys helma pussissa (viimeinen kuva samalaisesta rennosti-4 mallin ratkaisusta), väliseinässäkin on oikea ovi. Kaikki tuotteet on kehitetty Siperiassa ja ne on täysin sovitettu pohjoismaiseen ilmastoon ja luonnonoloihin. Teltta on helppo kuljettaa mukana tulevassa kassissa, pystytys vie noin 20min. Tuotteen mitat
 • Pituus 300 cm.
 • Leveys 210 cm.
 • Korkeus teltan keskellä 195 cm
 • Pystytys 20 min.
Kuljetus koko:
 • Telttalaukku, kangas ja runko.,- 8 kg, 60 * 30 * 30 cm.
  Käytetyt materiaalit:   karkast4   Runko  - aluminum tube  Ø 13 mm. D16T alloy. (yksi kaari vähemmän kuin kuvassa) Oven runko  - aluminum tube  Ø 10 mm. D16T alloy. Kangas  - Fabric Oxford 240D. Water resistant at least 2000 PU.  
Tehtaan pystytysvideo [kad_youtube url="https://youtu.be/D8OB2WtyOAQ" ]
  Valitse väri ja tulipesä valikosta, väri voi hiukan vaihdella erä kohtaisesti.[columns] [span3] Vaalea, tumma kuvionti Vaalea_kangas       [/span3][span3] Maastoväri, vihreä 0-kamo [/span3][span3] Altai tulipesä Altai [/span3][span3] Midi tulipesä midi [/span3][/columns]
Muista myös lisävarusteet: TÄSTÄ LISÄVARUSTEISIIN
 
1,055.001,095.00 (sis. ALV) Valitse vaihtoehdoista
Altai, höyrytin kiuas
Altai, höyrytin kiuas
  Kiuas toimii ilman kiviä ja sisältää höyrystimen, kokoonpano vie vain muutaman minuutin ja lämmitys 15-30 riippuen saunan koosta. 
 • Kiuas on pakattu kätevään kantokassiin ja modulaarinen savupiippu kootan kuljetuksessa kiukaan sisään.
 • Folding jalat saat kätevästi taitettua esiin kiukaan pohjasta, muotoilun vuoksi kiuas pysyy pystyssä kovemmassakin tuulessa.
 • Kiukaan luukussa on kuumuutta kestävä lasi, jolloin lämmin hehku liekistä valaisee kauniisti saunassa.
 • Kiuas on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä.
 • Paino vain 14kg!
Tekniset tiedot:
 • Käytössä kiukaan mitat 47cm x 63cm (korkeus) x 27cm + piippu joka tulee teltasta reilusti noin 90cm kankaan yläpuolelle
 • Kassissa koottuna mitat  47cm x 50cm (korkeus) x 27cm
 • Lämmitys teho riittää jopa 70 kuution lämmittämiseen
 • Paino 14kg sisältää piipun, piippu ja muut osat pakataan tulipesään.
 • Kassi kantokahvoin, piipun lähtöön "tuplapiippu" lämpösuojaksi ja työkalu luukun avaukseen kumana sekä muiden kohentamiseen tms.

Mikä höyrytin? kysyy moni. Eli kiuas täysin käytettävissä ilman kiviä jolloin sisään rakennettu höyrytin simuloi sitä samaa mitä kivillä haetaan, siis kerää vettä ja luovuttaa kosteutta saunaan. Rennosti.com oma testiryhmä totesi koko joulun saunottuaan että toimii hyvin ilman kiviä, kiviä saa kyllä halutessaan käyttää, niitä menee noin 3-4kg. Kivillä saa ehkä hiukan kovemmat löylyt jos niitä kaipaa, kyyryn päästin ilmankin, kivet tietysti varastoivat lämpöä ja siksi muuttavat hiukan löylyn luonnetta. Ilman kiviä kiuas toimii myös hellana, glögit lämpiää mukavasti
Varoituksen sana. Kiuas on tehokas, esimerkiksi tuulisessa muutaman asteen pakkasessa riittää hyvin sytys 3-4 klapilla ja sitten saunoessa ennen viimeisen loppua heittää sille toisen klapin kaveriksi niin löylyä riittää. Tulipesässä on tilaa saada sellaiset roihut että tulivuori simulaattori on valmis. Tietysti kaikki riippuu poltettavan puun laadusta, joten malttia ja harjoittelua käytössä.

Tarkempia ohjeita käyttöön dokumenteista

 
385.00 (sis. ALV) Lisää ostoskoriin
Kivikori, Altai kiukaaseen
Kivikori, Altai kiukaaseen

Kivikori

Kaipaatko Altai kiukaaseen kiviä? no meistä pääasia että nautit saunakokemuksesta ja jos haluat kivet, mutta niitä on hankala laittaa Altain kannelle niin tässä Kivikori sitä varten. Suunnitelimme Kivikorin itse peltisepän kanssa, lopputuloksena hyvin kiukaaseen istuva ja kestävä tuote. Kivikori on mitoitettu kiukaan mukaan ja sivuilla on reunat jotka pitävät sen paikoillaan, tuote voi myös olla paikoillaan (ilman kiviä) kuljetuskassissa.Tuote valmistettu Suomessa. Materiaali on RST -verkkoa sekä -peltiä, pohjan verkko päästää veden läpi jolloin höyryttimen toiminta ei esty.    
65.00 (sis. ALV) Lisää ostoskoriin